Radionica vege kuhinje u Klubu Zona

Objavio admin, 03/05/2019, pod: EDUKACIJA, KLUB ZONA

“Radionica vege kuhinje” održat će se u ponedjeljak, 6. svibnja, u 19 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun). Recepti veganske kuhinje, pa ni ova radionica, nisu nužno namijenjeni samo veganima, već i osobama koje zbog primjerice zdravstvenih razloga ne smiju konzumirati proizvode životinjskog podrijetla. Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice dostupne […]

“Radionica vege kuhinje” održat će se u ponedjeljak, 6. svibnja, u 19 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun). Recepti veganske kuhinje, pa ni ova radionica, nisu nužno namijenjeni samo veganima, već i osobama koje zbog primjerice zdravstvenih razloga ne smiju konzumirati proizvode životinjskog podrijetla. Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

– Vegan sam već 14 godina, a brojni recepti koje objavljujem na svom YouTube kanalu Mama Veganka obogatili su jelovnike vegana, ali i osoba koje žele isprobati nova jela i onih koji zbog primjerice alergije ne smiju jesti mlijeko ili jaja. Kao volonterka udruge ACT Hrvatska redovito kuham veganske obroke za splitske beskućnike i već sam održala nekoliko sličnih radionica, a želja mi je da i radionica u Klubu Zona doprinese širenju znanja o veganskoj prehrani – najavljuje Ivana Surjan Mitrović, voditelja radionice.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback