1000 zastavica za Dom mladih

Objavio Tonči, 20/09/2016, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, MALA SCENA, QUEERANARCHIVE

Radionica gerilskog kukičanja na Platformat dovodi gošće iz sarajevske skupine Yarn Bombing Sarajevo. Program se odvija od 26. do 28. rujna u terminima od 18 do 21 sat u Stakleniku Hrama u Domu mladih.

Kroz opuštena popodnevna druženja koja zpočinju u nedjelju na zagovaračko – zabavnom zdravljaku na Marjanskom platou, uz goste i gošće iz skupine Yarn Bombing Sarajevo u Stakleniku Hrama u Domu mladih, svakog dana od ponedjeljka do srijede, 26. do 28. rujna, imat ćete priliku naučit osnove kukičanja i postati dio gerilskog projekta 1000 zastavica koji je ove godine već obilježio događanja kao što je bio prosvjed za kurikulum i pride te bio dio berlinske izložbe ccSPORT.

Radionice su besplatne, prijave nisu potrebne, potrebno je samo doći s nešto dobre volje. Materijale za rad osiguravamo mi. Zastavice napravljene ovom prilikom obilježiti će prostor Doma mladih.

Program provodi Queer Sport Split u suradnji s Kolektivom queerANarchive.

Program:
ponedjeljak i utorak, 26. i 27. rujna od 18 do 21 u stakleniku Hrama u Domu mladih (prostor u staklu koji gleda na plato ispred zgrade)

srijeda, 28. rujna, jutarnji termin po dogovoru, na lokaciji po dogvoru :)

Više na facebooku.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback