Radionica trbušnog plesa

Objavio Tonči, 27/09/2017, pod: EDUKACIJA, POZITIVNA SILA

Radionica trbušnog plesa s ruskom umjetnicom Safi Levina održat će se u subotu, 30. rujna (subota) od 19:00 do 22:00 te u nedjelju, 1. listopada od 17:00 do 20:00 u HALI 100. Radionicu organizira splitski izvedbeni kolektiv ROOM 100.

 

Safi Levina svoju profesionalnu plesnu karijeru započela je 2003. godine kao balerina u Saint-Petersburg State Music Hallu. Iste godine otkriva trbušni ples i educira se o ovoj plesnoj umjetnosti. 2003. godine pohađala je privatnu školu trbušnog plesa u Kairu, 2009. godine prošla je “Locks and shimmy”, “Drum solo choreography” i “Belly Dance Boot Camp” edukaciju u školi Sadie Merquardt u Maleziji i iste godine školu osnovnog i naprednog trbušnog plesa Sadie Merquardt i Kaye Munn u Tajvanu.
2010. godine osvojila je drugo mjesto na Macau Gold Crown International Belly Dance natjecanju. Nastupala je kao trbušna plesačica na različitim eventima u Aziji i Europi: Hong Kong, Indija, Kina, Macau, Malezija, Rusija, Tajland, Tajvan, Ujedinjeni Arapski Emirati… te je koreografirala za plesnu skupinu “Asian Diamonds” na njihovoj turneji u Indiji, Rusiji i Tajvanu.
Osim plesne edukacije, 2013. godine stekla je “Yoga Instructor and 1st, 2nd and Master Degree of Reiki Method od Natural Healing” cetrifikate u “Himalayan Int’l Yoga Academy & Reserach Centre” u Nepalu.

Cijena radionice je 350 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
Moguć je dolazak samo na jedan dan radionice i cijena je tada 200 kn.

Prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com kao i potvrda uplate kotizacije koju je moguće ostvariti putem bankovnog transfera (Pozitivna sila, Biskupa Jurja Dobrile 6, 21 000 Split), IBAN HR5523400091110317887 u Privrednoj banci Zagreb.3

Više informacija u inboxu facebook stranice organizatora (https://web.facebook.com/ROOM100SOBA100) i na broju 099 668 1189.


Radionica se održava na engleskom jeziku, s mogućnošću prevođenja na hrvatski.

 

Program rada:

1. dan
(za sve plesne “levele”, tj. iskustvo)

– Safi’s short performance
– bellydance posture, body, arm and head elegance
– warm up whole body, concept of relaxation in belly dance
– warm up a body parts one by one which involve to belly dance (head, shoulders, arms, hands, chest, hip)
– special aspects of belly dance movements of each part of body, full training
– shimmy introduction
– cool down

2. dan
(drum solo technique)

– warm up whole body
– warm up a body parts
– special aspects of drum solo technique using chest, hip and shoulders
– shimmy:
* shoulder shimmy
* hip shimmy
* combination of shoulder and hip shimmy
– isolations
– layers
– learning short choreography

 

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback