PULP×TAMAN FEST

Objavio Tonči, 12/12/2017, pod: GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, ROMB

Ovog vikenda PULP i TAMAN donose dva dana festivalske atmosfere u zimski program Kluba Kocka.

PULP & TAMAN, dva Kockina party serijala udružila su se te 15. i 16. prosinca donose  dva dana festivalske zabave s mnoštvom gostiju u ove hladnije, zimske dane.

Petak, 15. prosinca, rezerviran je za PULP event. U goste dolazi CHRISTIAN KROUPA , slovenski producent u usponu, iza čijeg imena među ostalim stoji i izdanje za kultni R&S records. Vrijedi istaknuti da ekskluzivno za ovu priliku nastupa trojac MJ Suddani i AM:PM koji će u ovoj nesvakidašnjoj kombinaciji pripremiti live izvedbu. Večer će upotpunit još jedno live gostovanje, član afirmiranog hrvatskog benda The Fogsellers, producent sa šibenskom adresom – Fikcio Monger. Za warmup pobrinut će se PULP residenti – El Commando i Anako.

U subotu, 16. prosinca, podrum preuzima TAMAN čija je glavna gošća ALIENATA , vrhunski selektor sa zavidnom kolekcijom ploča i impresivnim vještinama za miksetom i gramofonima, trenutno jedna od najpriznatijih electro / techno dj -ica sa 17 godina karijere iza sebe. Uz nju, u goste dolazi i ništa manje dobar Disrupted Project, dio Vakum etikete iz Pule, live performer analognog set up-a, itekako priznat od strane regionalne publike, pa i šire. Večer otvaraju stalni gosti  programa Gars i Carnero, dok će se za zatvaranje iste pobrinuti TAMAN rezidenti El Commando i Kommoda.

-FEST KARTA (2 dana) = 80 kn
*pretprodaja u Chillton bar Split & Klub Kocka

KARTE PO DANU (samo na upadu):
15.12. PULP = 50 kn
16.12. TAMAN = 60 kn

PULP×TAMAN FEST nastao je u organizaciji KUU Romb.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback