Budi dio organizacijskog tima PLATFORMATA 2023!

Objavio admin, 19/09/2023, pod: DOM MLADIH, NOVOSTI, PLATFORMA DOMA MLADIH, PLATFORMAT

Zanima te kako se organiziraju događanja u Domu mladih i kako nastaje višednevni festival? Onda je ovo baš za tebe! Volontiraj na PLATFORMATU i postani dio organizacijskog tima.

Naša publika za nas je mnogo više od samih gledatelja, ona je i aktivni sudionik, a onda često postane i organizator budućih događanja jer participativno sudjelovanje u kreiranju programa je bit Doma mladih. Zato te pozivamo da nam se pridružiš u stvaranju PLATFORMATA!

Trebamo volontere za vrijeme trajanja PLATFORMATA, od 4. do 7. listopada. Volonteri su nam potrebni kao tehnička podrška te asistencija u promotivnim aktivnostima (društvene mreže).

Osim iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje donosi i slobodan ulaz na dva naplatna događanja u sklopu PLATFORMATA: otvorenje kluba Kocka uz live koncert Mašinko + SIČ (Stranci i Čudaci) i ZVJERINJAK/Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night, drag performans OBJEKT PLESA + party također u klubu Kocka.

Ukoliko imate želju za pomaganjem i radom u organizaciji festivala, a stariji ste od 16 godina, ispunite ONLINE PRIJAVNICU najkasnije do 25. rujna. Za dodatne informacije pišite na program@pdm.hr ili putem Facebook i Instagram inboxa Platforme Doma mladih.

Cijeli program Platformata dostupan je na LINKU.

Fotografija: Marita Bulimbašić

Oznake:

RSS 2.0 | trackback