Humanitarni program na platou Doma mladih

Objavio Tonči, 20/07/2017, pod: DOM MLADIH, DRUŽENJE, KUM

Koalicija udruga mladih u nedjelju 23. srpnja s početkom u 14 sati poziva sve ljude dobre volje i apetita da se pridruže događanju Hrana, a ne oružje koje će se uz Buvljak za šapice održati na platou Doma mladih.

Nakon bogatog vikend programa u klubu Kocka, koncerta Intimate Strangera iz Čilea u petak te trećeg izdanja klupskog programa LIZ u subotu, Koalicija udruga mladih u nedjelju 23. srpnja s početkom u 14 sati poziva sve ljude dobre volje i apetita da se pridruže događanju Hrana, a ne oružje koje će se uz Buvljak za šapice održati na platou Doma mladih.

Hrana, a ne oružje organizira se s ciljem osvještavanja o globalnim problemima hrane koja postaje privilegija a ne pravo svakog bića, što bi u konačnici trebala biti. Na platou Doma mladih kuhat će se fina veganska spiza obogaćena svakojakim začinima koji će se poigravati vašim nepcima.
Nedjeljno druženje uz hranu, glazbu i veselu atmosferu, imat  će i humanitarni karakter. Samo par skalina niže, u Kockinom dvorištu, odvijat će se buvljak na kojem ćete pronaći raznovrsne predmete, knjige, nakit, odjeću, ukrase i slično. I ptičice na grani znaju da Split nema azil za životinje, stoga će sav prihod prikupljen od donacija biti podijeljen splitskim udrugama, inicijativama i volonterima koji jedini brinu za napuštene životinje u gradu.
Predmete za buvljak (knjige, ukrase, nakit, odjeću, aparate i sve ono što vam više ne treba, u dobrom je stanju a mislite da bi moglo poslužiti nekome drugome) možete donirati  na adresi Jadranska 1 u Chillton bar Split (Pon-Čet: 16h-00h i Pet-Sub: 15h-01h).

 

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback