Digitron Sound System u Kocki!

Objavio admin, 18/03/2019, pod: članice, GLAZBA, IZVEDBENI PROGRAM, KUM, URBANA KULTURA

Napokon, za sve ljubitelje masnoga bass-a i plesa do jutra: 22.3.2019. u Kocku stiže DIGITRON SOUND SYSTEM! Za one koji to još ne znaju, Digitron Sound System prvi je soundsystem uopće u Hrvatskoj, a za sebe kažu da su svojevrsni Balkan Dub Defendersi. Još od davne 2007. stvaraju dub scenu, a nastali su čarobnim susretom […]

Napokon, za sve ljubitelje masnoga bass-a i plesa do jutra: 22.3.2019. u Kocku stiže DIGITRON SOUND SYSTEM!

Za one koji to još ne znaju, Digitron Sound System prvi je soundsystem uopće u Hrvatskoj, a za sebe kažu da su svojevrsni Balkan Dub Defendersi.
Još od davne 2007. stvaraju dub scenu, a nastali su čarobnim susretom članova dvaju live dub bendova (Vrkija iz Radikal Dub Kolektiva te Andrije i Robija iz Bamwisea) i idejom promoviranja dub kulture, koja praktički do tada nije ni bila zastupljena u našoj državi.
Glazbenim su stilom najbliži UK digital dub zvuku, uz razne primjese drugih glazbenih pravaca, onih elektronskih, ali i više organskih.
Svoj rad nisu zaustavili samo na izgradnji systema, već su nastavili graditi i dub scenu u Zagrebu, počevši s organizacijom događanja u Medici i International Dub meetinga, a nastavili vlastitim dub stageovima na festivalima poput Seasplasha, MoDema i Lost Theoryja.
Osim što nastupaju diljem Europe na nekim od vodećih festivala i klupskih večeri, mogu se pohvaliti i vlastitom vinil etiketom – Digitron Records.
http://digitronsoundsystem.net/
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx
Zabava traje od 23 do 5 sati, vidimo se ispred sounda!
IRIE!
Facebook event. 
U organizaciji Koalicije udruga mladih.
Kontakt: Vedrana Krstulović-Relija (organizator) – 0976541106

Oznake:

RSS 2.0 | trackback