Dobitnik Gorana gostuje na TSM književnoj večeri

Objavio admin, 25/04/2019, pod: KLUB ZONA

Na The Split Mind književnoj večeri, u petak, 26. travnja, u 20 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun), gostovat će zagrebački pjesnik Denis Ćosić, ovogodišnji dobitnik Gorana za mlade pjesnike. – Žiri “Goranova proljeća” oduševio je njegov rukopis “Crveno prije sutona”, uokvirena zbirka pjesama u prozi. Do sada je uglavnom gostovao u Zagrebu i […]

Na The Split Mind književnoj večeri, u petak, 26. travnja, u 20 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun), gostovat će zagrebački pjesnik Denis Ćosić, ovogodišnji dobitnik Gorana za mlade pjesnike.

– Žiri “Goranova proljeća” oduševio je njegov rukopis “Crveno prije sutona”, uokvirena zbirka pjesama u prozi. Do sada je uglavnom gostovao u Zagrebu i okolici tako da je ovo njegov prvi susret sa splitskom publikom. Pjesme je objavljivao u mnogim časopisima, među kojima je i 16. The Split Mind, časopis studenata Filozofskog fakulteta u Splitu. Splitsko gostovanje nastupom na gitari upotpunit će kolega Filip Škifić – najavljuje Ivana Bošnjak ispred uredništva časopisa The Split Mind, napominjući da je ovo posljednja The Split Mind književna večeri u aktualnoj sezoni Kluba Zona.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback