Dođite na raspravu o Domu mladih uz obilazak zgrade

U srijedu, 11. prosinca, u 18:30 održat će se rasprava o potencijalima Doma mladih, u sklopu koje će biti organiziran i obilazak zgrade. Zbog kvalitete rada i ograničenog broja sudionika, obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net. – Sudionici dvosatnog događanja “Razgovarajmo o Domu zajedno” dobit će priliku saznati povijest Doma mladih, upoznati […]

U srijedu, 11. prosinca, u 18:30 održat će se rasprava o potencijalima Doma mladih, u sklopu koje će biti organiziran i obilazak zgrade. Zbog kvalitete rada i ograničenog broja sudionika, obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

– Sudionici dvosatnog događanja “Razgovarajmo o Domu zajedno” dobit će priliku saznati povijest Doma mladih, upoznati se s planovima i problemima s kojima se susreću korisnici zgrade, prošetati zgradom te izraziti vlastito mišljenje i stav o trenutnom stanju kao i potencijalima razvoja. Kritičko promišljanje sudionika i kreativni prijedlozi za unapređenje trenutnog stanja doprinijeti će afirmaciji Doma mladih kao društveno-kulturnog centra – objašnjava Goran Biličić iz Info zone.

Aktivnost je dio projekta „Gradimo Dom zajedno“ koji je sufinancirala Europska Unija kroz Europski socijalni fond, a provodi Platforma Doma mladih.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback