Edo Maajka otvara sezonu u Kocki

Objavio Tonči, 20/09/2016, pod: AKTIVIST, GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, KUM

Edo Maajka, reper iz Brčkog i zagrebački producent Koolade dolaze u Kocku 24. rujna otvoriti sezonu 2016./2017. Uz Edu Maajku očekuje vas i live act zagrebačkog producenta Kooladea. Za warm up i after zadužen je domaćin Los Santos.

Edo Maajka, reper iz Brčkog i zagrebački producent Koolade dolaze u Kocku otvoriti sezonu 2016./2017.

Uvijek rado viđen Maajka dolazi ponovno u Kocku, 24.rujna, te nas uz njega očekuje live act zagrebačkog producenta Kooladea, a za warm up i after zaduženi su naši domaći Los Santos.

Edo Maajka je početkom 2000-tih godina uzdrmao kako hip-hop scenu, tako i kompletnu glazbenu scenu na Balkanu. “Mahir i Alma” i “Minimalni rizik” koje je snimio u suradnji sa producentom Shotom iz Elementala lansirale su ga u sami vrh tada pomalo zaspale hip-hop scene. Nije dugo trebalo da snimi i svoj prvi album “Slušaj Mater” (2002.), a ostalo je povijest. Sa pet izbačenih studijskih albuma još uvijek drži visoko mjesto na kompletnoj balkanskoj sceni. Uvijek rado viđen gost u Splitu, ponovo se vraća u Kocku, gdje smo ga već imali priliku ugostiti na otvaranju prvog splitskog indoor skate parka, a svi se i danas sjećamo kultnog “Edo Parka, Skate Maajka”. Od silne Edine energije, stari razglas je rekao zbogom, no to ga nije pokolebalo! Sada imamo čast otvoriti sezonu uz Edu, uz masu noviteta u klubu! A priprema nam i stvari sa novog albuma radnog naziva “Glavatar”, koji uskoro izlazi!

Koolade, zagrebački producent za kojeg i ako ne znate, vjerojatno znate njegov rad! Ako vam znače imena kao što su Tram 11, Bolesna Braća, Nered i Stoka, El Bahattee, Edo Maajka, ali i svjetske zvijezde Masta Ace, Ghostface Killah, Masta Killa, Diamond D, Sean Price, Tony Touch, Sadat X, Xzibit, Bow Wow, Omarion… Dovoljno je samo reći da produkcijski iza njih stoji Koolade! Kako je i dugogodišnji suradnik Ede, veoma smo sretni da zajedno ugošćavamo dvije istinske legende! Po prvi puta u Kocki, Koolade nam dolazi sa live act nastupom!

Za warm up i after party zaduženi su naši domaćini Los Santos!

Više na facebooku.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback