Enter the spiral

Objavio Tonči, 03/04/2016, pod: EDUKACIJA, HRAM, MALA SCENA

Kako spiralu kao kretanje brojeva u matematici primijeniti u efikasnom kretanu otkriti ćete na radionici u Hramu s Karolinom Šušom i Nikolom Oreškovićem.

Spirala je kretanje brojeva u matematici, kretanje zlatnog reza u umjetnosti, kretanje vode u prirodi, kretanje tijela u svemiru, kretanje DNA i tkiva u čovjeku. Spirala je prirodno stanje stvari i pokret bez napora. Vidjeti ju i osjetiti možemo svakodnevno. Pitanje je, kako ju primijeniti u efikasnom kretanju? Ova radionica pokušat će dijelom odgovoriti na to pitanje.
Radionica je namijenjena svakome tko želi istraživati mogućnosti svog tijela i razviti nove modele kretanja. Koncept radionice je takav da predznanje nije potrebno; elementi se savladavaju uz stručni nadzor i u sigurnom okruženju. Voditelji radionice su Karolina Šuša i Nikola Orešković. Oboje su svestrani istraživači pokreta i iskusni pedagozi. Spaja ih znatiželja o funkcionalnom kretanju, tijelu kao instrumentu izraza, mekoći, osobnosti i varijaciji pokreta, uzajamnom učenju jednom od drugoga i od polaznika radionice.

Radionica se realizira kroz sljedeće segmente:
– kretanje kroz tri razine (kako pasti, ustati, skočiti?)
– kretanje u paru (kako ući u kontakt, kako drugo tijelo koristiti za pokret?)
– akrobatika (zvijezde, okreti, inverzije)
– improvizacija (posvoji naučeni pokret)

Na radionicu se prijavljuje putem e-maila ili mobitela na sljedeće kontakte: o.kakavnered@gmail.com i +385.91.513.48.50. Kotizacija nakon 1. travnja je 320 kuna.

Više na facebooku

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback