Ether u Kocki

Objavio Tonči, 21/03/2017, pod: GALERIJA PRAKTIKA, IZLOŽBA, KLUB MLADIH KOCKA, KONCERT, KUM, MAVENA

Uz izložbu Ivana Vinskog u Galeriji Praktika, 31. ožujka Trobecove krušne peći promoviraju novi album Ether u Klubu Kocka.

“Trobeci su i nelogični i radikalni i nevini i grubi, a isto očekuju i od vas. Uzimajući neuobičajene opsesije i tenzije iz stvarnosti, oni ih još više izobličavaju i čine od njih izazivački važne opaske…”, zapisano je u jednoj od prvih kritika ovog dugovječnog benda, u časopisu Polet davne 1983. godine.

Trobecove krušne peći već desetljećima predstavljaju jedan od najvećih kultova ovdašnje alter-rock scene. Novim albumom ‘Ether’, snimljenim upravo prilikom njihovog posljednjeg nastupa u Kocki 30. siječnja 2015., o kojem se u Splitu još priča, nastalog uz pomoć snimke Marka Perčića Sule i mixa i masteringa Hrvoja Pelicarića, dokazali su da i nakon svih tih godina na sceni još uvijek spadaju među najoriginalnije i najuzbudljivije bendove koje smo ikada imali. Splitsku promociju ovog vrhunskog albuma imati će a gdje drugo nego u Kocki, uz izložbu grafika kojima je i sam album opremljen, autora svestranog Ivana Vinskog, ujedno i gitarista benda.

“Đavo će opet biti vruć”, čeka nas još jedan ritualni “Ples” u podrumu!

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback