Glamurozan, nadrealan, komičan, ekscentričan i nezaboravan drag show u Splitu

Objavio Tonči, 20/09/2016, pod: IZVEDBENI PROGRAM, QUEERANARCHIVE

Zagrebački umjetnički kolektiv House of Flamingo ove subote, 24. rujna, gostuje u splitskom Chillton baru. Program starta u 21 sata i dio je festivala Platformat.

Po prvi puta u Splitu imate priliku prisustvovati glamuroznom, nadrealnom, komičnom, ekscentričnom i nadasve nezaboravnom drag show-u. Ovom prilikom House of Flamingo u Chillton dovodi tim drag performerica – Roxanne, Galaxy Diva, Colinda Evangelista, Entity i Spazam Orgazam koje će svojim osebujnim inkarnacijama diva pokazati slojevitost i raznolikost draga kao izvedbene forme. Program starta u subout 24. rujna u 21 sat.

House of Flamingo queer je umjetnički kolektiv sa bazom u Zagrebu koji od sredine 2013. godine radi na uspostavljanju domaće i promociji inozemne drag izvedbene scene. Svojim djelovanjem HoF želi vratiti queer kulturu u prostore zajednice s ciljem daljnje emancipacije i osnaživanja unutar društva u kojem su slobode rodnih te seksualnih identiteta i praksi na sve većem udaru. Uz redovita gostovanja van Zagreba, kolektiv je najpoznatiji kao organizatorica DRAGram festivala i posljednja dva izdanja Pride Partycipacije.

 

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback