Grafički dizajn za suvremenu umjetnost

Objavio Tonči, 19/10/2016, pod: EDUKACIJA, GALERIJA MKC, PLATFORMA 9.81

U četvrtak 20. listopada s početkom u 19 sati Dejan Kršić će kroz radove na izložbi u MKC-u predstaviti sebe i svoj rad.

Povodom izložbe Dejana Kršića Što, kako i za koga & tako dalje – grafički dizajn za suvremenu umjetnost u splitskom MKC-u, u četvrtak 20. listopada s početkom u 19 sati autor će kroz radove na izložbi predstaviti sebe i svoj rad za kustoski kolektiv Što, kako i za koga / WHW, ali i za niz drugih institucija i umjetnika. Nakon toga će Marko Golub (Hrvatsko društvo dizajnera), Igor Čaljkušić (UMAS / Dizajn vizualnih komunikacija) i Miranda Veljačić (Platforma 9.81) s Dejanom otvoriti javni razgovor o njegovom radu.

Izložba Što, kako i za koga & tako dalje – Grafički dizajn za suvremenu umjetnost predstavlja pregled jednog zaokruženog segmenta dizajnerskog rada autora Dejana Kršića, tematski usmjerenog na područje grafičkih materijala i publikacija realiziranih u proteklih petnaestak godina za potrebe različitih lokalnih, regionalnih i međunarodnih izložbenih projekata, manifestacija, institucija i autora s područja suvremene vizualne umjetnosti.

Predavanje i izložba dio su godišnjeg suradničkog programa Kad netko kaže Platforme 9,81, sa partnerima MKC, DVK/UMAS u suradnji s WHW-om i HDD-om, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Grada Splita.

Više na facebooku.

Oznake: , , , , ,

RSS 2.0 | trackback