Hip hop freestyle radionice i predavanje

Objavio Tonči, 27/05/2016, pod: BETON KINO, EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA, TRENING

U organizaciji KolektivaStyle Force Split ovog vikenda u Domu mladih održavaju radionice i predavanja na temu hip hopa s gostom Antom Petričevićem.

U organizaciji KolektivaStyle Force Split ovog vikenda u Domu mladih održavaju radionice i predavanja na temu hip hopa s gostom Antom Petričevićem. Znanje stečeno istraživanjem i proučavanjem samog plesa i glazbe gost predavač će podijeliti sa sudionicima. Neka od znanja koja se mogu primijeniti na druge ulične i club stilove o kojima će biti govora su: raščlanjivanje osnove, tehnike, vokabulara tog plesa, više razumijevanje glazbe, te praktična primjena kroz koncepte(zadatke, vježbe) različite težine. Sam predavač ovako opisuje svoju motivaciju:

“Potaknut komentarima vezanim uz posljednji panel na Streetformi (24. 4. 2016) koji su mi ukazali na postojeći interes za moje predavanje o evoluciji Hip Hop Freestyle plesa, odlučio sam organizirati i održati jedno do kraja. No, tema bi ovog puta bila druga. Kako sam primjetio razilaženje u samoj definiciji temeljnih pojmova, odlučio sam održati predavanje o osobnom viđenju navedenog plesa, odnosno vlastitoj kategorizaciji, definiciji pojedinih elemenata i pristupu treningu. Ponudit ću odgovore na pitanja poput: što je groove, što je tehnika hip hop freestyle plesa, zašto smatram da hip hop vokabular nije tehnika i/ili osnova Hip Hop Freestyle plesa i dr. Nakon predavanja bi odvojili vremena za pitanja, komentare i moguću diskusiju. Pozvani su svi. Veselim se znatiželjnim ljudima ”

Program:
Dvije radionice u trajanju od 90 min:
1. 28. 5. u 16:30h
2. 29. 5. u 13:00h
Na lokaciji: Dom mladih,Ulica slobode 23
Cijena za 1 radionicu (i za gledatelje): 30 kn
Cijena za 2 radionice (i za gledatelje): 50 kn

Predavanje pod nazivom Hip Hop Freestyle u teoriji će se održat 28.5. u 18:30h na lokaciji Dom Mladih (Beton Kino).

 

Više na facebooku.

 

 

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback