House of Flamingo ponovo u Splitu!

Objavio Tonči, 27/09/2017, pod: IZVEDBENI PROGRAM, KLUB MLADIH KOCKA, KUM, QUEERANARCHIVE

U subotu, 30. rujna u Klubu Kocka nastupa prvi i jedini hrvatski drag kolektiv House of Flamingo. Autorski show “S.R.C.E.” posveta je tinejdžerskoj zaljubljenosti, rivalstvu među glazbenim divama i destruktivnim vezama.

House Of Flamingo ponovno stiže u Split! Tranđeli Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity ovaj put pred publiku donose HoF-ov autorski show “S.R.C.E.” – scensku posvetu tinejdžerskoj zaljubljenosti, rivalstvu među glazbenim divama i destruktivnim vezama. Sve prisutne prostrijelit će glazbenim uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele.

30. rujna Klub Kocka naš je set romantične komedije, i to baš one za koju se kunete da ju niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem.

DJ support by Mmar & Davor van der Saint (K.I.L. DiGITAL).

House of Flamingo već četiri godine radi na promociji i vidljivosti domaće drag izvedbene scene kroz organizaciju različitih programa za lokalnu publiku u Zagrebu, ali i kroz gostovanja u gradovima diljem Hrvatske i inozemstva. Show “S.R.C.E.” svoju je premijeru imao na Valentinovo 2017. u Zagrebu. Izvedbom u Splitu kolektiv se priprema za prvu inozemnu turneju u sklopu koje će show biti uprizoren u Londonu, Manchesteru i Glasgowu. 

Oznake:

RSS 2.0 | trackback