Hula Hop u Domu mladih

Objavio Tonči, 20/02/2018, pod: EDUKACIJA, HRAM, MALA SCENA

U nedjelju, 4. ožujka u terminu od 10 do 12 sati Kam Hram organizira radionicu Hula Hopa. Radionicu vodi Marko Kalc. Prijave su obavezne.

Hula Hop je svima poznata igračka koja se vrti oko struka, vrata, ruku i nogu, a isto tako dobro leti i po zraku! Hula Hop je aktivnost kroz koju se poboljšava motorika, jačaju mišići trupa, brzo tope kalorije te se ujedno i skidaju suvišni kilogrami te nesumnjivo – zabavlja.

Pola sata intenzivnog vrćenja Hula Hopa može sagorijeti do 400 kalorija koliko i sat vremena na traci za trčanje. Kroz radionicu naučiti ćete vrtjeti i kontrolirati Hula Hop, kretati se s njim kroz prostor koristeći razne trikove i tehnike. Vrćenjem Hula Hopa ćete ojačati mišićni trup, kičmu, popraviti ravnotežu, držanje i kretanje.
Hula Hop će mladima i starijima izmamiti osmijeh na licu, učiniti ih spretnijima, dovesti ih u bolju formu i ispuniti energijom. 

Voditelj radionice je Marko Kalc koji je svoje plesno obrazovanje započeo u “Prostor Plus” u Rijeci te 2008. godine postaje članom. Nastavlja svoju edukaciju na brojnim plesnim i kazališnim programima i radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu.
Prvi doticaj sa Hula Hopom biva 2010. godine kada je učio od svjetski poznatog američkog hula hopera Karisa Wildea. Kao Hula Hop plesač osvojio je nekoliko prvih nagrada na “Circus Open Stage” natjecanjima u Hrvatskoj. Sudjelovao je i na hrvatskom Supertalentu, a gostovao je i na nekoliko hrvatskih TV emisija.  Autor, koautor i izvođač mnogobrojnih predstava, te kao izvođač gostuje na brojnim međunarodnim festivalima.

Za prisustvovanje na radionici potrebno je znati vrtjeti Hula Hop oko struka, te su potrebne prijave, u inbox facebook stranice Kam Hram ili na email kamhram@gmail.com.

Predviđeno trajanje radionice je 2 sata, kotizacija iznosi 60 kn.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback