I ovog ljeta program u Kockinom dvorištu

Objavio Tonči, 15/08/2018, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, KUM, QUEERANARCHIVE

Druženje za LGBTIQ zajednicu i prijatelje/ice organizira se u subotu 25. kolovoza u Kockinom dvorištu s početkom u 18 sati. Osim već tradicionalnog roštilja, u vege i mesnoj verziji, mega zvjerinjak donosi i cijeli niz drugih aktivnosti.

Ni ovo ljeto neće proći bez zvjerinjaka, ovom prilikom u mega izdanju. Druženje za LGBTIQ zajednicu i prijatelje/ice organizira se u subotu 25. kolovoza u Kockinom dvorištu s početkom u 18 sati. Osim već tradicionalnog roštilja, u vege i mesnoj verziji, mega zvjerinjak donosi i cijeli niz drugih zanimljivosti.

Od samog početka programa pa dok ima danjeg svjetla u dvorištu se odvijaju gaymesi, društvene igre koje samo za ovu priliku napuštaju LGBT Centar Split i dolaze u Dom mladih. A po zalasku sunca slijedi dateanje. Na speed datingu možete upoznati ljubav svog života, ali i pogrešku stoljeća, stoga sugeriramo oprez prilikom prijave.

Mega zvjerinjak prilika je i da prolistate posljednje izdanje fanzina kolektiva queerANarchive, besplatno dijelimo primjerke fanzina na temu Pederluku u doba visoko razvijenog turizma – Internacionalno izdanje.

Glazbenu podlogu za cijelo događanje osmislila je DJ El Savage, tako da će vas u dvorištu dočekati i plesni podij gdje možete vježbati korake za party koji nakon ponoći slijedi u Kockinom hodniku. Za piće pobrinut će se Kockin šank.

Mega zvjerinjak organizira queerANarchive u suradnji s KUM-om te uz podrušku Splitskih litnjih radosti.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback