Ilustriraj splitske face solidarnosti i zaradi tisuću eura!

Objavio admin, 13/12/2023, pod: INFO ZONA, NOVOSTI

Info zona poziva mlade umjetnike, ilustratore, dizajnere te studente i učenike koji se obrazuju u umjetničkom području da se prijave na natječaj za izradu ilustracija splitskih faca solidarnosti.

Odabrane ilustracije krasit će igraće karte u igri “Splitske face solidarnosti”. Riječ je o jedinstvenoj splitskoj društvenoj igri u produkciji Info zone kroz koju će igrači učiti o Splićankama i Splićanima koji su doprinijeli zajedništvu i razvoju grada Splita.

– Na natječaju za izradu ilustracija mogu sudjelovati mlade autorice i autori od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati tri skice ilustracija osoba čije će fotografije i opise djelovanja prijavljeni dobiti nakon ispunjavanja prijavnice. Ilustracije mogu biti izrađene u bilo kojoj tehnici i moraju biti predane u .pdf formatu. Najboljeg autora odabrat će stručni žiri te će biti angažiran na ilustriranju 32 igraće karte. Za taj angažman bit će honoriran s 1.000,00 eura neto. Povodom promocije društvene igre Info zona će organizirati izložbu izrađenih ilustracija – objasnila je Lina Vuletić iz Info zone.

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024. godine, a prijavnica i dodatne informacije dostupne su na LINKU.

_

Projekt “Splitske face solidarnosti” financiran je sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti.

RSS 2.0 | trackback