Izazovi i dobrobiti

Objavio Tonči, 16/10/2016, pod: DRUŽENJE, GALERIJA MKC, INFO ZONA, TRIBINA

S ciljem otvaranja rasprave na temu integracijskih politika na lokalnoj razini, u utorak 18 listopada, s početkom u 18 sati u Multimedijalnom kulturnom centru, Info zona organizira javnu tribinu o integraciji izbjeglica u društvo.

S ciljem otvaranja rasprave na temu integracijskih politika na lokalnoj razini, u utorak 18 listopada, s početkom u 18 sati u Multimedijalnom kulturnom centru, Info zona organizira javno događanje na kojem će se predstaviti izazove provedbe integracijskih politika i koncepta multikultiralizma, predstaviti praktične primjere uspostavljanja progama podrške za rad s izbjeglicama, ukazati na nužnost kvalitetene međusektorske suradnje i propitati postojeću percepcija tko su ljudi koje nazivamo izbjeglicama i razlozima njihova dolaska. Na tribini će govorit doc.dr. sc. Marita Brčić Kuljiš, Anita Lunić i Julija Kranjec. U nastavku događanaj Okus doma će se pobrinuti za prigodni domjenka na kojem će sudionici imat priliku i razgovarati s izbjeglicama o njihovim vlastitim iskustvima snalaženja u Hrvatskoj kao zemlji u kojoj su krenuli u novi početak i svim izazovima na koje nailaze na tom putu. 

Više na facebooku.


Javno događanje organizira se u sklopu festivala Platformat i kampanje koju Platforma Doma mladih provodi s ciljem afirmiranja Doma mladih kao prostora društveno – kulturnog centra nezavisne kulture i kulture mladih. Aktivnost se financira u okviru suradničke platforme Platforma Doma mladih koju financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog drustva kroz Tematski fond „Demokratizacija i razvoj civilnog drustva 2.0“.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback