Ispunite anketu, donirajte ili volontirajte za drugačiju mapu Splita

Objavio admin, 14/11/2019, pod: INFO ZONA

Info zona započinje izradu novog izdanja drugačije mape Splita te poziva sve zainteresirane da podrže projekt MyMap Split ispunjavanjem ankete, prijavom za volontiranje ili donacijom. Više informacija, anketa i prijavnica dostupni su na mapa.infozona.hr. – Kroz projekt MyMap Split izradit ćemo novo izdanje drugačije mape grada koja je svojim kreativnim  pristupom zadržala iznimnu popularnost među […]

Info zona započinje izradu novog izdanja drugačije mape Splita te poziva sve zainteresirane da podrže projekt MyMap Split ispunjavanjem ankete, prijavom za volontiranje ili donacijom. Više informacija, anketa i prijavnica dostupni su na mapa.infozona.hr.

– Kroz projekt MyMap Split izradit ćemo novo izdanje drugačije mape grada koja je svojim kreativnim  pristupom zadržala iznimnu popularnost među turistima koje na zabavan način informira o životu lokalaca. Sadržaj će ponovno definirati mladi volonteri uključeni u projekt koji će tako dobiti priliku za stjecanje novih poznanstava i iskustava, no izgledu mape i izboru lokacija koje će se naći na mapi možete doprinijeti i komentarom na prethodno izdanje mape i ispunjavanjem kratke ankete o mjestima na kojima piju, jedu i izlaze Splićani – objašnjava Anđela Prnjak, voditeljica projekta, napominjući da se na mapa.infozona.hr može i rezervirati besplatne primjerke mapa.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback