Kam Hram slavi 15. rođendan

Objavio Tonči, 17/12/2017, pod: HRAM, IZVEDBENI PROGRAM, KONCERT, MALA SCENA

U nedjelju, 17. prosinca s početkom u 20 sati na Maloj sceni Doma mladih starta slavljenički program Kam Hrama. Nakon 22 sata program se nastavlja u Klubu Kocka s After Cabaret partijem.

Stigla je i ta petnaesta godišnjica! Kam Hram vas poziva da svojim dolaskom uveličate proslavu povodom 15. godine postojanja udruge Kam Hram.

Program uključuje izvođače koji pristižu iz raznih dijelova Hrvatske, a neki od njih su CirkulturaKlaun Ludek i Žulee, Plesni studio CLIQUE,CROwd Control i mnogi drugi, a po završetku programa na Maloj Sceni slavlje se nastavlja u Klub Kocka na afteru uz bend ,,4 gas”.

U 15 godina, svima dobro poznati prostor Male scene bio je dom mnogim aktivnostima, radionicama, treninzima. U njemu su se razvijale vještine, usmjeravali talenti, rasla su prijateljstva, ljubavi, ali su se događali i konflikti. To je put rasta i sazrijevanja. Kroz njega je prošlo mnogo kreativnih ljudi koji su ostavili svoj trag, mijenjale su se uloge i postave koje su ga vodile, raspolagao je različitim ljudskim kapacitetima, no ideja je ostala uvijek ista – da bude mjesto učenja i potpore za sve mlade osobe željne znanja. Da se razvijaju, rastu, uče, obogaćuju te otkrivaju cirkus i sebe same kroz njega.

Kam Hram smatra da vrijednost udruge leži upravo u ljudima i njihovom stvaralaštvu, te na ovaj način želime odati priznanje svim pojedincima i grupama koji su tu započeli svoj put, izgradili se, poneki i odrasli, te svi zajedno svojim radom i kreativnošću doprinijeli radu udruge i razvitku cirkuske, plesne i kulturne scene.

Ulaz za posjetitelje je, kao i uvijek, besplatan.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback