KLFM pokreće radio školu

Objavio Tonči, 11/04/2017, pod: EDUKACIJA, KLFM, RADIO

Za sve one koji žele saznati kako funkcionira community radijo te se uključiti u njegov rad KLFM – Radijo u zajednici pokrenuo je radio školu. Prijave su otvorene do 28. travnja a program škole realizirat će se kroz svibanj.

U misiji širenja community radio priče KLFM — Radio u zajednici pokreće novu radio školu. Poziv je otvoren svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja našoj maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije i dr.).

Trajanje škole je ukupno osam sati, četiri sata teorije o konceptu i funkcioniranju community radija te dva puta po dva sata prakse u radio programu (ukupno tri popodneva). Cilj nam je pružiti polaznicima i polaznicama osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Škola će se održati u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, u popodnevnim satima tijekom svibnja.

Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do 28. travnja a online prijavnicu ćete naći na webu radija.  Odabrani sudionici/sudionice biti će obaviješteni o terminima radionice do 2. svibnja.

Radio škola je dio aktivnosti radija KLFM u sklopu projekta “Radio u zajednici” koji je financiran sredstvima Ministarstva kulture RH za javne potrebe u kulturi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na email adresi info@klfm.org.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback