KLFM presents GUGLIELMO MASCIO (Nu Funk Klan)

Objavio admin, 17/12/2019, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM, novosti, PLATFORMA DOMA MLADIH, PLATFORMAT

U petak, 20.prosinca 2019., u hodniku kluba Kocka s početkom u 23:00h organiziramo pravo klupsku poslasticu za sve one s istančanim ukusom za disco glazbu i sve srodne žanrove. Nakon prošlogodišnje nezaboravne večeri s našim prijateljima iza Napulja, Napoli Segreta, dovodimo još jednu klubsku poslasticu iz Italije. Iz Pescare nam dolazi Guglielmo Mascio, sad već […]

U petak, 20.prosinca 2019., u hodniku kluba Kocka s početkom u 23:00h organiziramo pravo klupsku poslasticu za sve one s istančanim ukusom za disco glazbu i sve srodne žanrove.

Nakon prošlogodišnje nezaboravne večeri s našim prijateljima iza Napulja, Napoli Segreta, dovodimo još jednu klubsku poslasticu iz Italije. Iz Pescare nam dolazi Guglielmo Mascio, sad već veteran talijanske scene te jedan od članova Nu Funk Klan kolektiva pod čijom su se “palicom” organizirale najbolje zabave proteklih godina, kolektiva koji je zaslužan za dovođenje DJ-a poput Daniele Baldellia, DJ Harveya, Idjut Boysa, Chicken Lipsa, Marca Passarania, Bjorn Torskea, Alexandra Robotnicka i mnogih drugih. Njegov stil se može opisati kao svježi “Roman disco sound” s dodatkom najbolje ostavštine italo disca, rare afro zvuka i slične egzotične plesne glazbe.

Posljednjih par godina talijanska klupska scena defitivno doživljava svoj preporod i dolaskom generacije producenata i DJ-a kao što su Nu Guinea, Pellegrino, Mystic Jungle Tribe, Whoodamanny, spomenutih Napoli Segreta i dr. opet nalazi svoje mjesto na glazbenoj mapi Europe. Dakako, ne smijemo zaboraviti ni veterane i idole mnogih generacija posljednjih 30-ak godina – DJ-e kao što su Beppe Loda, Daniele Baldelli, Leo Mas i dr. Međutim, postoji i ona srednja generacija koja je tu scenu održavala u periodu od devedesetih godina na ovamo te se trudila talijanskoj publici predstaviti aktualan zvuk tog vremena, što definitvno nije bilo lako uzevši u obzir zatvorenost Talijana kao publike i bogatu vlastitu povijest koju imaju i egzistiraju kao “glazbeni svijet” za sebe.

Jedan od te generacije je i Guglielmo Mascio te se radujemo da će nakon Londona, Berlina i sličnih destinacija po prvi put zasvirati i pred splitskom publikom. Vidimo se u petak 20.prosinca u hodniku kluba Kocka!

Početak u 23:00h
Upad: 30 kn

KLFM.org presents: Guglielmo Mascio (Nu Funk Klan)

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback