Knjige na (zubato) sunce!

Objavio Tonči, 01/03/2018, pod: DOM MLADIH, OSTALO, PLATFORMA DOMA MLADIH

Domino u suradnji s Platformom Doma mladih u nedjelju 11. ožujka s početkom u 10 sati u Domu mladih organizira sajam knjiga.

Više od 350 naslova izdavača poput Fraktura – najbolja literaturaSandorf,Nakladnik Element, Naklade Pelago, Kontejnera, Ocean more i Domina bit će dostupno po sajamskim cijenama kakve niste vidjeli. Michel Foucault za 30 kuna, komplet za 80? Može. Susan Sontag dnevnici i eseji za 30-40 kuna? Zašto ne. Usmena povijest homoseksualnosti za 50? Pa što ne kažeš… Redovito ćemo objavljivati ovdje neke od naslova koji će biti dostupni. Domino će svoja izdanja nuditi po cijenama od 25-70 kuna.

Za one koji žele uživati u knjigama, a imaju djecu neka ih dovedu jer smo za naše male posjetitelje organizirali „radionicu / pričaonicu“ o ugroženim vrstama koju će vodit će Maja Maar, ilustratorica koja će u okviru pričaonice djeci i roditeljima predstaviti bojanku „Klimatske promjene“, koja naše najmlađe zanimljivim ilustracijama uči o nužnosti očuvanja okoliša i načinima utjecanja na očuvanje planete. Bojanku će svako dijete moći ponijeti kući i nastaviti oživljavati ilustracije sa svojim roditeljima.

Radno vrijeme sajma knjiga: 10.00 – 18.00
Radionice / pričaonice za djecu: 11.00 – 14.00

Oznake:

RSS 2.0 | trackback