Koala Voice u Klubu Kocka

Objavio Tonči, 11/10/2018, pod: FILM, GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, KUM

Split Spot Festival ove godine održava se u Klubu Kocka, te ćete 27. listopada s početkom u 20 sati imati priliku pogledat niz glazbenih spotova te poslušati slovenski bend Koala Voice.

Split Spot Festival regionalni je festival glazbenih video spotova koji okuplja redatelje, snimatelje, montažere i animatore iz cijele regije i dodjeljuje nagrade najboljima u protekloj godini. Do sada održavan na Tvrđavi Gripe, ove godine je program prebačen u Kocku gdje ćemo uživati u odličnim videospotovima i muzici, a nakon toga će se Splitu po prvi put predstaviti izvrstan slovenski bend Koala Voice.

KOALA VOICE
indie rock, disco, pop-rock
Bend čine Manca, Domen, Miha i Tilen. Iako mladoliki izgledom, smrtno su ozbiljni kad je glazba u pitanju. Donose svježi mix indie- rocka i pop-rocka 70ih i već su veterani po nastupima u Sloveniji ali i šire (Nizozemska, Poljska, Mađarska, Njemačka). U protekle dvije godine odradili su preko 200 nastupa.
Izdali su 2 albuma.
Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvijenca “Kangaroo’s a Neighbour”, prošlogodišnji studijski uradak “Wolkenfabrik” još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple koji je poznat po suradnji s imenima poput Coldplay, Ian Brown ili Morrissey. Album je i portal Muzika.hr svrstao u top 5 prošlogodišnjih regionalnih izdanja, nazivajući Koala Voice bendom kojeg treba slušati i pratiti jer bi ubrzo mogli postati jako veliki.
Da se ne šale ni kada je riječ u spotovima i vizualnoj prezentaciji pokazali su na našem festivalu proteklih godina, gdje su i nagrađeni.
Nastupi su im energični i profesionalni, a njiihov šarm zarazan. Sva sreća, pjevaju uglavnom na engleskom.

SATNICA:
20:00 Vrata
21:00 Projekcije nominiranih i nagrađenih spotova 2017/2018
22:30 Koncert Koala Voice
Upad: 30 KN

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback