Kocka sa stilom pozdravlja 2017. godinu

Objavio Tonči, 21/12/2017, pod: GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, KUM

Produženi vikend od 22. prosinca do Božića u Klub Kocku donosi intenzivan program: This Is Your House w/ Dulash, Sahra w/ Daliborovo granje + Zagušljivi Dim, Pips, Chips & Videoclips te Psydvent w/ Atriohm.

Klub Kocka će 2017. godinu ispratiti iznimno rasplesanim i raznolikim produženim vikendom – četiri uzastopna dana glazbe i zabave kao priprema za ulazak u još uspješniju i veseliju godinu!

petka, 22. prosinca – This Is Your House w/ Dulash (Kvalitat, Ljubljana)

Od Italo Disco do Acid House zvuka vodi vas Štefan Cerjak aka DULASH uz pripomoć Radio Esplendor DJ-a.


23.12. – Sahra w/ Daliborovo granje + Zagušljivi Dim

Čakovečki bend Daliborovo Granje obara sviračkim umijećem i aranžmanima. Prepoznatljiv psihodelični/stoner zvuk čine specifičnim koristeći oživljavajući tradicionalne međimurske melodije, ali i kombinirajući math i prog rock elemente s orijentalnim arabeskama.


24.12. – Pips, Chips & Videoclips

Nakon čak tri dana rasprodanog Vintagea, Pipsi stižu i u Split! U Klubu Kocka s njima čeka se Božić. 

25.12. – Psydvent w/ Atriohm

Za već tradicionalni psytrance Božić ovom prilikom gostuje Atriohm,  ime koje je čistom produkcijom i specifičnim fraktalnim zvukom oblikovao forest žanr. Upriličenju spektakla uvelike će doprinijeti proročica iz Zagreba, Uyulala, koja je zaslužna da se ova čarolija ostvari, Nixon, tata mata iz Šibenika, Nocturnal i Allan iz Kaos lab kolektiva, Pavillion meštar za potpuni vizualni ugođaj i krivac za otvaranje portala u zidovima, Geometrik deko koji je restaurirao svoje neidentificirane svjetleće objekte te Gen domaćin koji će zatvoriti zabavu. 

Oznake: , , , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback