Tjedan u Kocki

Objavio Tonči, 04/02/2018, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, FILM, GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, KUM

U standardni klupski program vikendom, Klub Kocka ima bogat program i tijekom tjedna. Na programu ovog tjedna su Trash metal slušaona, večer društvenih igara, radionica Ubijmo dosadu i Hodnik Sessions.

U Kockinom hodniku radni tjedan starta ovog ponedjeljka s Treš metal slušanom. U utorak se nastavlja večernji program s Games night. Uz uobičajene društvene igra u Kocki vas čeka Nintendo i Playstation 2, a na raspolaganju su igrice kao Mario Cart, Sonic, Zelda, Need for Speed, Naruto, Sonic Treseta, Monopol, Rizik i druge.

Srijeda pak donosi nešto sasvim drugačije, radionicu Misterij vedskog zvuka pod vodstvom Ivane Rakuljić. Radionica je namijenjena širenju svjesnosti meditacijom kroz zvuk, izgovaranjem odgovarajućih mantri. Ta vrsta meditacije se naziva Kirtan- yoga. U sklopu teoretskog dijela radionice Milivoj Popović – Mathurananda das će održati predavanje nakon kojeg slijedi praktični dio – Kirtan. Radionica završava zakuskom sa vegetarijanskom duhovnom hranom i neformalni razgovor s voditeljima. Zbog ograničenog broja mjesta prijave na radionicu su obavezna u inbox stranice Ubijmo dosadu na Facebooku.

Paralelno s radionicom, u Kockinom hodniku ove srijede održat će se projekcija filma Kinofil.

Četvrtak u Kockin hodnik donosi lagano zagrijavanje za vikend pod nazivom Hodnik Sessions. Radi se o novom tjednom program Kluba Kocka koji za cilj ima pružiti mladim i neafirmiranim lokalnim izvođačima elektronske glazbe priliku za nastup. Gradeći na tradiciji Dom Lounge-a, Hodnik Sessions prilika je za DJ-eve koji se žele probiti na scenu da u cozy atmosferi Kockina hodnika demonstriraju svoje vještine za pultom te osjete sve prednosti i mane javnog nastupa. Hodnik Sessions žanrovski nije ograničen; dapače, sve vrste elektronske glazbe dobrodošle su, a raznolikost u zvuku i stilu ohrabruje se. Za prvi Hodnik Sessions puštat će Looks Lux koji će napuniti hodnik ugodnim zvukovima lo-fi house-a. Također, prijave za naredne Hodnik Sessione su otvorene. Ako ste zainteresirani za nastup možete se javiti na mail hodniksesh@gmail.com sa svojim mixevima i nekoliko informacija o sebi.

Svi tjedni programi u Klubu Kocka startaju s početkom od 20 sati. Šank u Kockinom hodniku otvoren je do 24 sata.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback