Kocka za Vojarnu

Objavio Tonči, 28/01/2018, pod: novosti

U subotu, 3. veljače Klub Kocka organizira koncert podrške sinjskoj Vojarni koja je izgorila u požaru. Nastupaju nastupaju sinjski bendovi Simbola i dBLUZ, uz domaće snage Mind Zoo.

Sinjska Vojarna nedavno je ostala bez svog koncertnog prostora koji je izgorio u požaru. Koncertom podrške Klub Kocka daje svoj mali doprinos koji će im pomoći da što prije ponovno stanu na noge!

Za podršku Vojarni nastupaju sinjski bendovi Simbola i dBLUZ, uz domaće snage Mind Zoo. Cijena ulaznice je minimalna donacija od 20 kn, a sav prihod od ulaznica ide sinjskoj udruzi S.K.U.P. – Sinjski Kulturni Urbani Pokret

♫ SIMBOLA
Simbola je bend nastao promjenom imena benda Atlantida koja svira od 2006. Članovi su Tonći, Vjeko, Gen kao osnivači te Tomo koji se pridruzio 2016. Sviraju nešto izmedju psihodelic rocka i funkya.

♫ DBLUZ
DBluz je sinjski blues trio profesora i pedagoga Zlatka Norca. Iako tri prijatelja već godinama zajednički sviraju od bluesa, rocka pa do irskih pjesama 2014. daju si ime DBLUZ i blues postaje njihov glavni izričaj.

♫ MIND ZOO
Mind Zoo je četveročlani rock bend iz Splita, nastao 2015. godine. Svoju energiju i zvuk je otad predstavio publici u Hrvatskoji i BiH te je pobjednik St-art festivala demo bendova 2017. godina, gdje je godinu prije nastupao u finalu. U 2016. godine je odabran među Top 10 bendova iz Hrvatske u natječaju za nastup na Tabor Film Festivalu.
Svoj rad je zabilježio na samostalno snimljenom EP-u „Temple Of The Heart“ koji je izašao u ožujku 2017. godine, a u tijeku je snimanje novog audio i video materijala.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback