MARŠ NA 8. MARTA

Objavio admin, 16/02/2019, pod: aktualno, DRUŽENJE, EDUKACIJA, QUEERANARCHIVE, TISKARA

U susret Međunarodnom danu žena, pod nazivom Marš na 8. marta! kolektiv queerANarchive organizira queer/feminističku radionica sitotiska. Radionica se održava 28. veljače i 1. ožujka u terminima od 18 do 21 sat u tiskari u garaži Kluba Kocka u Domu mladih, Split. Osmog marta 1908. na ulice New Yorka izašlo je 15000 žena tražeći kraće […]

U susret Međunarodnom danu žena, pod nazivom Marš na 8. marta! kolektiv queerANarchive organizira queer/feminističku radionica sitotiska. Radionica se održava 28. veljače i 1. ožujka u terminima od 18 do 21 sat u tiskari u garaži Kluba Kocka u Domu mladih, Split. Osmog marta 1908. na ulice New Yorka izašlo je 15000 žena tražeći kraće radno vrijeme, bolje plaće i pravo glasa. Ukoliko ste 101 godinu kasnije zadovoljni/e sa uvjetima u kojim radite i mislite da se vaš glas politički uvažava ova radionica nije za vas.

A ako pak mislite da borba još nije gotova dođite na queer/feminističku radionicu i izrazite svoje nezadovoljstvo. Sav pripremljen materijal, prišivači, torbe, majice i sl, biti će iznesen na osmomartovski Noćni marši koji u Splitu organizira udruga Domine.

Program:

  1. veljače 18-21 sat

Razgovor, smišljanje slogana i crtanje motiva za tisak.

  1. ožujka 18-21 sat

Otiskivanje i priprema osmišljenog materijala.

Za sudjelovanje u radionici znanje i iskustvo nisu potrebni ali nešto dobre volje i slobodnog vremena jesu.

Link za prijave.

Radionica se odvija u sklopu programa qRADIONICE kolektiva queerANarchive, u suradnji s kolektivom RADNIK. Program qRADIONICE financijski podržava Ministarstvo kulture RH. Rad kolektiva queerANArchive  financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Oznake: , , , ,

RSS 2.0 | trackback