Masterclass s Ninom Burri

Objavio Tonči, 12/09/2017, pod: EDUKACIJA, POZITIVNA SILA

U organizaciji ROOM 100, masterclass kontorcionizma sa švicarskom umjetnicom Ninom Burri održat će se u HALI 100  17. rujna od 20 do 23 sata.

Nina Burri definitivno ima netipičnu kontorcionističku priču jer se ovom cirkuskom disciplinom počela baviti u tridesetima, nakon desetogodišnje profesionalne karijere balerine. Iako je baletnom karijerom stekla odličnu podlogu za kontorcionizam, isto je neobično što se s njim počela baviti tako kasno i tako uspješno.
Na trosatnoj radionici Nina će polaznike provesti kroz anatomiju razgibavanja, a zatim im razgibati čitavo tijelo i bitne skupine mišića/ligamenata koji će im pomoći da svaki dan mogu ulaziti dublje u vježbe. Na radionici će koristiti tehnike iz pilatesa, joge i naravno, kontorcionizma.
Nina će također približiti njezinu svakodnevnu rutinu treniranja i znanje koje ima o treningu u različitim životnim dobima. Na kraju radionice bit će prilika za Q+A (pitanja i odgovore) i Nina će raditi individualno s polaznicima da im pomogne identificirati na ćemu bi trebali jače raditi ako žele napredovati u kontorcionizmu.

Ova radionica namijenjena je svim levelima jer će Nina prolaziti kroz početne, srednje i napredne vježbe.

Cijena radionice je 200 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
Prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com.

Više informacija u inboxu facebook stranice ROOM 100 i na broju 099 668 1189.

Rad ROOM 100 u 2017. godini podržava Zaklada Kultura nova, a masterclass se realizira uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback