Master class s Tinom Duran

Objavio Tonči, 29/08/2016, pod: EDUKACIJA, POZITIVNA SILA

Master class waackinga i floor worka održat će se u Hali 100 2. i 3. rujna u organizaciji Room 100.

ROOM 100 poziva vas na plesnu vikend radionicu s Tinom Duran koja će se održati 2. i 3. rujna u HALI 100. Prilika je to za splitsku plesnu scenu da kroz intenzivno druženje sa poznatom plesnom umjetnicom Tinom Duran stekne nova znanja o waackingu i floor worku.

Ženstveni plesni stil – waacking – odvest će vas u daleke 70te uz disco glazbu pokazati vam nove pokrete i načine slušanja glazbe (muzikalnost) i kako izraziti svoju osobnost (karakter).
Radionica floor worka house dancea će sigurno biti zazov za vaš um i tijelo, a Tina će vam pokazati nove pokrete, koncepte i puteve kako pristupiti i uspostaviti vezu sa podom .

Ova vikend radionica namijenjena je plesačima street stilova, kako početnicima tako i iskusnim plesačima, te ostalim zainteresiranima osobama koje vole ples i glazbu i spremni su za otkrivanje novih stilova.

Tina Duran dugi niz godina pleše različite street plesove – hip hop, house, disco, vague, locking, waacking. Na brojnim plesnim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu sudjeluje kao natjecateljica i sutkinja – sudjelovala je na kvalifikacijama jednog od najboljeg svjetskih plesnih natjecanja u Londonu, Parizu i Rimu “Juste Debout”, domaća publika prepoznaje je kao finalisticu prve sezone Supertalenta na kojem je nastupala u grupi UNIT-X, nastupala je na Urban Dance Campu u Budimpešti, Jam on it u Bugarskoj, Dance Star Urban Chapter u Poreču, Feel da Bounce u Italiji, Bgirls do it better u Sloveniji itd. Radionice različitih plesnih stilova držala je na poznatom Adria Dance Campu u Novalji, Ljubljani, Budimpešti, Beogradu, Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Osijeku, Puli, Splitu…

Raspored:
2.9. 19:00 – 20:30 radionica waackinga
3.9. 19:00 – 20:30 radionica floor worka

Cijena za obje radionice je 80 kuna, za jednu radionicu 50 kn.

Više info na mail antonia.kuzmanic@gmail.com, mob. 0996681189 te na facebooku.

Oznake: , , , ,

RSS 2.0 | trackback