Mentalni trening u Klubu Zona

Objavio admin, 20/01/2020, pod: KLUB ZONA

U srijedu, 22. siječnja, u 20 sati u Klubu Zona održat će se Mentalni trening koji uključuje vježbe koncentracije, memorije i kreativnosti. Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net. – Mentalni trening uključuje vježbe mentalne higijene, to je trening za mozak koristan u funkcioniranju u svakodnevnom životu, ali i u […]

U srijedu, 22. siječnja, u 20 sati u Klubu Zona održat će se Mentalni trening koji uključuje vježbe koncentracije, memorije i kreativnosti. Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.

– Mentalni trening uključuje vježbe mentalne higijene, to je trening za mozak koristan u funkcioniranju u svakodnevnom životu, ali i u poslovnoj ili sportskoj karijeri. Kroz jednostavne vježbe mijenja se način gledanja na izazove i podiže mogućnost kontrole misli, emocija, ponašanja, motivacije i fokusa, u bilo kojoj situaciji – objašnjava Marina Hajdić iz VAK edukacijskog centra, voditeljica treninga.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback