Mlade snage: Prijave za srednjoškolski volonterski tim

Objavio admin, 17/09/2019, pod: DOM MLADIH, INFO ZONA, Kultura u centru

Info zona do kraja rujna okuplja volonterski tim pod nazivom “Mlade snage”. Prijavom na infozona.hr/prijava timu se mogu pridružiti svi srednjoškolci zainteresirani za rasprave o položaju mladih u Splitu te osmišljavanje i provedbu konkretnih volonterskih aktivnosti koje će taj položaj unaprijediti. – “Mlade snage” će uz kontinuiranu mentorsku podršku tijekom godine raditi na realizaciji različitih […]

Info zona do kraja rujna okuplja volonterski tim pod nazivom “Mlade snage”. Prijavom na infozona.hr/prijava timu se mogu pridružiti svi srednjoškolci zainteresirani za rasprave o položaju mladih u Splitu te osmišljavanje i provedbu konkretnih volonterskih aktivnosti koje će taj položaj unaprijediti.

– “Mlade snage” će uz kontinuiranu mentorsku podršku tijekom godine raditi na realizaciji različitih volonterskih zadataka među kojima će biti osmišljavanje i realizacija obilježavanja zadnjeg dana školske godine, a sudjelovat će i u diskusijama o potencijalima razvoja Doma mladih te u različitim edukacijama usmjerenim osnaživanju za aktivno sudjelovanje u društvu. Dio aktivnosti “Mladih snaga” Info zona će realizirati u suradnji s Platformom Doma mladih – objašnjava Anđela Prnjak, buduća voditeljica volonterskog tima.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback