Muzika na projektor u Klubu kocka

Objavio Tonči, 23/02/2016, pod: AKTIVIST, FILM, KLUB MLADIH KOCKA

Treća edicija Muzike na projektor na veliko platno i klupski razglas donosi vam rezultat projekta post-rock benda Sigur Ros, koji su selektiranim video umjetnicima dodjelili jednake budžete i dali potpunu kreativnu slobodu u stvaranju video spotova za jedan od njihovih albuma Valtari.

Treća edicija Muzike na projektor na veliko platno i klupski razglas donosi vam rezultat projekta post-rock benda Sigur Ros, koji su selektiranim video umjetnicima dodjelili jednake budžete i dali potpunu kreativnu slobodu u stvaranju video spotova za jedan od njihovih albuma Valtari. Program se odvija u četvrtak, 25. veljače u Klubu Kocka. Šank i glazba kreću u 20:00, projekcija u 21:00

Muzika na projektor novi program je program u organizaciji Aktivista koji iskorištava klupsku atmosferu i razglas uz veliko platno, te ih kombinira sa snimkama koncerata, jamova i live sessiona poznatih i manje poznatih imena.

Udruga “Aktivist” je nevladina organizacija koja djeluje od 2001. u Splitu. Kroz volonterski rad i organizaciju koncerata, čitaonica, knjižnice te akcija „Food not bombs“, Aktivist teži jačanju kulturne i subkulturne scene, zaštiti ljudskih i životinjskih prava, te potiče kvalitetan angažman mladih. Uz veličanje vrijednosti kao što su solidarnost, ekološka osviještenost i poštivanje različitosti, Udruga podržava izgradnju autonomnog civilnog društva kroz nenasilne metode.

 

Više na facebooku.

 

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback