Nagradni kviz znanja: Adio školo!

Objavio admin, 01/07/2020, pod: INFO ZONA

U petak, 3. srpnja, u 19 sati u Domu mladih održat će se kviz znanja – Adio školo! Najbolja tročlana ekipa srednjoškolaca osvojit će poklon bon na platformi dobartek.hr ukupne vrijednosti 300 kuna, a obavezne prijave su na infozona.hr/prijava. – Znanje srednjoškolaca proširit ćemo i provjeriti sa 60-ak abc pitanja o glazbi i filmu te […]

U petak, 3. srpnja, u 19 sati u Domu mladih održat će se kviz znanja – Adio školo! Najbolja tročlana ekipa srednjoškolaca osvojit će poklon bon na platformi dobartek.hr ukupne vrijednosti 300 kuna, a obavezne prijave su na infozona.hr/prijava.

– Znanje srednjoškolaca proširit ćemo i provjeriti sa 60-ak abc pitanja o glazbi i filmu te aktualnim temama – parlamentarnim izborima i bolesti Covid 19. Na prigodnom druženju povodom završetka školske godine prikazat će se i video materijali koje je više od 50 srednjoškolaca, promišljajuću o pandemiji, snimilo u svojim domovima za vrijeme karantene – najavljuje Anđela Elak iz Info zone, ističući da će se poštivati sve epidemiološke mjere.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback