Natječaj za izlaganje u Klubu Zona u 2020. godini

Objavio admin, 20/09/2019, pod: KLUB ZONA

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2020. godini! Opis izložbe i biografiju autora potrebno je do 30. rujna 2019. poslati putem obrasca dostupnog na klubzona.net. Autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada. – Ovo je peta godina da postav izložbi u ciklusu Mladi izlažu tražimo […]

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2020. godini!

Opis izložbe i biografiju autora potrebno je do 30. rujna 2019. poslati putem obrasca dostupnog na klubzona.net. Autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

– Ovo je peta godina da postav izložbi u ciklusu Mladi izlažu tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. Više od 40 dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno ističe važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike. Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama – objašnjava Goran Biličić, voditelj programa Kluba Zona, napominjući da se za odabrane izložbe osigurava promocija i osnovni tehnički zahtjevi, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

RSS 2.0 | trackback