Nauči napraviti svoj letak!

Radionica letaka u tehnici sitotiska – Buđenje održat će se u Tiskari u Garaži Kluba Kocka u Domu mladih, Ulica slobode 28, Split u terminima 18. i 19. ožujka od 17 do 21 sat. Kako napraviti letak u tehnici sitotiska za vlastito događanje naučit ćemo na radionici letaka – Buđenje. Od smišljanja ideje, pripreme sita, […]

Radionica letaka u tehnici sitotiska – Buđenje održat će se u Tiskari u Garaži Kluba Kocka u Domu mladih, Ulica slobode 28, Split u terminima 18. i 19. ožujka od 17 do 21 sat.

Kako napraviti letak u tehnici sitotiska za vlastito događanje naučit ćemo na radionici letaka – Buđenje. Od smišljanja ideje, pripreme sita, pa do samog ostiskivanja proces izrade letaka ćemo proći pripremajući se za ZVJERINJAK, izdanje Buđenje u Dvorištu, najavljen za 1. travnja.

Prijave na radionicu moguće su OVDJE!

Radionica se odvija u sklopu programa qRADIONICE kolektiva queerANarchive, u suradnji s kolektivom RADNIK i Koalicijom udruga Mladih.
Program qRADIONICE financijski podržava Ministarstvo kulture RH. Rad kolektiva queerANarchive financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback