Ne bacaj – doniraj i podrži urbanu scenu

Objavio Tonči, 02/02/2017, pod: DRUŽENJE, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA, URBANA KULTURA

Underground Society poziva na buvljak Ne bacaj – Doniraj koji će se održati 4. veljače s početkom u 11 sati u prostoru plesnog studija Style Force. Na buvljaku se prikupljaju sredstva za već tradicionalni festival Free Style on the Block.

I ove godine Underground Society najavio je buvljak kroz koji prikuplja financijska sredstva za održavanje festivala Free Style on the Block. Buvljak se održava pod radnim nazivom Ne bacaj – Doniraj te se ovim putem pozivaju svi oni koji imaju kakav retro odjevni predmet, obuću, ploče i slične zanimljive predmete da svojim donacijama podrže festival.

Buvljak će se održati u prostoru Plesnog Studia Style Force u subotu 4. veljače s početkom u 11 sati, te traje do 19 sati. Nakon buvljaka svi su pozvani na Warm Up party koji će se održati u večernjim satima u Chillton baru uz DJ Niki Peducci, plesače Underground Society i naravno Kolektiv Style Force.

Za donacije i više informacija o buvljaku javite se na: undergroundsociety88@gmail.com ili na zid facebook eventa buvljaka.

 

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback