Nova KLFM Radio škola

Objavio admin, 09/01/2023, pod: EDUKACIJA, KLFM, MKC, RAZRED

KLFM – radio u zajednici organizira novo, šesto izdanje Radio škole! Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, community radio KLFM vraća se radio školi uživo i to u novom prostoru djelovanja radija, Medijskom centru Doma mladih (Ulica slobode 28, Split).

KLFM Radio škola namijenjena je svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Cilj je polaznicima i polaznicama pružiti osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.).

Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i ljubav prema radiju! Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do petka 13. siječnja, obrazac za prijavu dostupan je na poveznici, a sve dodatne informacije možete dobiti na email adresi info@klfm.org.

Škola će se održati u prostorijama Medijskog centra i Razreda Doma mladih u Splitu, u poslijepodnevnim satima. Planirani početak škole je u ponedjeljak 16. siječnja (škola traje do srijede 18. siječnja). Trajanje škole je ukupno 12 sati, četiri sata teorije o konceptu funkcioniranja community radija te dva puta po četiri sata prakse u radio programu (ukupno tri popodneva).

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita, a u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom. Dizajn vizuala Marin Nižić.

RSS 2.0 | trackback