Nove udruge članice Platforme Doma mladih

Na skupštini održanoj 22. listopada 2021. razmotrene su prijave udruga Momentum i Permakultura Dalmacija za članstvo u Platformi Doma mladih (PDM-u). S obzirom da su zadovoljeni svi uvjeti propisani Statutom, donesena je odluka o primitku navedenih udruga u članstvo.

Ovime se broj udruga članica PDM-a proširio na šesnaest. Čestitamo novim udrugama članicama i veselimo se ostvarenju novih suradnji i partnerstava između naših članica.

Udruga Momentum je neprofitna udruga mladih osnovana 2015. godine u Splitu. Pokrenuta je s ciljem uključivanja mladih kroz aktivno sudjelovanje u zajednici te obogaćivanja kulturno društvene ponude grada Splita. Od osnutka pa do danas kroz redovni program Ubijmo dosadu organizirano je preko 300 radionica različitog karaktera – glazbenog, edukativnog, hobističkog, sportsko-rekreativnog i sl., na kojima je sudjelovalo mnoštvo zainteresiranih građana raznih dobnih skupina s naglaskom na mlade. Sve radionice su organizirane i provedene na volonterskoj bazi, a svim sudionicima i samim voditeljima je pružena prilika da njihovi talenti, želje, potrebe i ideje budu prepoznate i dođu do šire publike. Osim cjelogodišnjeg radioničkog programa, udruga je organizator i manifestacija Moment fest i Momentić koje se odvijaju nekoliko puta godišnje na različitim lokacijama.
KONTAKT: udruga.mmnt@gmail.com
WEB: www.facebook.com/udrugamomentum

Permakultura Dalmacija je udruga osnovana s ciljem promoviranja i prakticiranja permakulture na području Splitsko-dalmatinske županije i šire. Udruga svojim članovima i drugim zainteresiranim osobama omogućava edukaciju i razmjenu znanja o permakulturi i srodnim područjima te služi kao inkubator za razradu i realizaciju ideja i projekata koji su u skladu s misijom i vizijom udruge.
KONTAKT: permakultura.dalmacija@gmail.com
WEB: www.permakultura-dalmacija.hr

RSS 2.0 | trackback