Opet igranja društvenih igara, u subotu uz “Time to move”

Objavio admin, 25/10/2019, pod: KLUB ZONA

U subotu, 26. listopada, uz predstavljanje nove igre “Time to move” nastavlja se peta sezona večeri modernih društvenih igara u Kluba Zona. I ove sezone se svako druge subote od 20 sati do ponoći zainteresirani mogu pridružiti drugim igračima, donijeti svoju igru ili besplatno posuditi i naučiti igrati neku novu igru iz bogate kolekcije.   […]

U subotu, 26. listopada, uz predstavljanje nove igre “Time to move” nastavlja se peta sezona večeri modernih društvenih igara u Kluba Zona. I ove sezone se svako druge subote od 20 sati do ponoći zainteresirani mogu pridružiti drugim igračima, donijeti svoju igru ili besplatno posuditi i naučiti igrati neku novu igru iz bogate kolekcije.

 

– Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST popularne večeri modernih društvenih igara u Klubu Zona održava od 2015. godine, a ovaj put će se u sklopu druženja održati i predstavljanje igre “Time to move”. Riječ je o kartaškoj igri znanja koja kroz zabavu provjerava znanje i podučava igrače o zemljama Europske unije. Predstavljamo je u sklopu istoimene kampanje koja za cilj ima promovirati mobilnost mladih pa će nam se za igračim stolovima pridružiti i studenti udruge Erasmus student network – najavljuje Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback