Otvara se Živa knjižnica o životu LGBTIQ osoba

Objavio admin, 18/02/2020, pod: KLUB ZONA

U četvrtak, 20. veljače, od 18 do 20 sati u Klubu Zona ponovno će biti otvorena Živa knjižnica. Žive knjige, odnosno govornici, pričat će o životu LGBTIQ osoba, o svojim tužnim i sretnim životnim trenucima. – Cilj naše Žive knjižnice je srušiti zid predrasuda i diskriminacije koji se prema LGBTIQ zajednici najčešće izgradi upravo zbog […]

U četvrtak, 20. veljače, od 18 do 20 sati u Klubu Zona ponovno će biti otvorena Živa knjižnica. Žive knjige, odnosno govornici, pričat će o životu LGBTIQ osoba, o svojim tužnim i sretnim životnim trenucima.

– Cilj naše Žive knjižnice je srušiti zid predrasuda i diskriminacije koji se prema LGBTIQ zajednici najčešće izgradi upravo zbog neinformiranosti i straha od nepoznatog. Kroz opuštene individualne razgovore, posjetitelji će dobiti priliku iz prve ruke saznati sve što ih zanima o homoseksualnosti, biseksualnosti, fluidnosti seksualne orijentacije te problemima s kojima se susreću transrodne osobe – najavljuje Mirta Barić iz LGBT centra Split, napominjući da je posudba žive knjige, odnosno pronalaženje sugovornika ili sugovornice, moguće bilo kada u terminu od 18 do 20 sati.

Aktivnosti Kluba Zona sufinanciraju se iz prihoda ostvarenih iznajmljivanjem prostora o čemu je više informacija dostupno na infozona.hr/najam.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback