Otvorene prijave za dva radna mjesta!

Objavio admin, 23/02/2019, pod: aktualno

Platforma Doma mladih zapošljava! Traže se voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih te stručni/a suradnik/ica za vođenje EU projekata. Voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih Radni odnos za posao voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom od 3 mjeseca. Radnik radi u punom radnom vremenu. Radno mjesto uključuje poslove […]

Platforma Doma mladih zapošljava! Traže se voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih te stručni/a suradnik/ica za vođenje EU projekata.

Voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih

Radni odnos za posao voditelj/ica programskih sadržaja u Domu mladih zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom od 3 mjeseca. Radnik radi u punom radnom vremenu. Radno mjesto uključuje poslove koordiniranja programa, aktivnosti te komunikacije između korisnika prostora Doma mladih i Multimedijalnog kulturnog centra, objavljivanja vijesti na službenoj mrežnoj i društvenoj stranici, praćenja i vrednovanja modela uključivanja građana u procese planiranja programa, organiziranja javnih sastanaka za građane s ciljem odabira dijela programa u DM, koordinacije i komunikacije s organizacijama te fotografom i tehničarem za provedbu programa, prikupljanja informacija o posjećenosti događanja, arhiviranja/administracije, koordinacije i informiranja provoditelja programa oko obaveza vidljivosti, redovnog izvještavanja voditeljici projekta o provedbi programskog dijela.

Za prijavu je potrebno poslati CV, motivacijsko pismo i presliku diplome na e-mail voditeljica@pdm.hr. Rok za prijavu je 25. veljače.

Više info ovdje.

Stručni/a suradnik/ica za vođenje EU projekata

Platforma Doma mladih traži osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na mjesto stručnog/e suradnika/ice za vođenje EU projekata. Radno mjesto uključuje poslove objavljivanja vijesti na službenoj mrežnoj i društvenoj stranici, arhiviranja/administracije, izvještavanja, praćenja projektnih aktivnosti, organiziranja sastanaka i suradnje s partnerima. Kandidati ne smiju imati više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje su se obrazovali.

Za prijavu je potrebno poslati CV, motivacijsko pismo i presliku diplome na e-mail voditeljica@pdm.hr. Rok za prijavu je 8. ožujka.

Više info ovdje.

RSS 2.0 | trackback