Otvorene su prijave za diskusiju o strategiji za mlade

Objavio admin, 31/01/2020, pod: INFO ZONA, KLUB ZONA

Otvorene su prijave za sudjelovanje na javnoj diskusiji o Nacrtu Nacionalnog programa za mlade koja će se održati u četvrtak, 6. veljače, u 17 sati u Klubu Zona. Predstavnici udruga mladih i za mlade te institucija koje u području svog djelovanja rade s mladima, ali i drugi zainteresirani građani mogu se prijaviti putem prijavnice na […]

Otvorene su prijave za sudjelovanje na javnoj diskusiji o Nacrtu Nacionalnog programa za mlade koja će se održati u četvrtak, 6. veljače, u 17 sati u Klubu Zona. Predstavnici udruga mladih i za mlade te institucija koje u području svog djelovanja rade s mladima, ali i drugi zainteresirani građani mogu se prijaviti putem prijavnice na klubzona.net.

– Na gotovo 60 stranica ovog nacionalnog strateškog dokumenta navedeni su prijedlozi mjera i aktivnosti kojima državna vlast, odnosno tijela državne uprave i javne ustanove, planiraju u naredne četiri godine podići razinu kvalitete života mladih, a posredno utjecati i na smanjenje broja odlazaka mladih iz Hrvatske. Cjeloživotno učenje, zapošljavanje, aktivno sudjelovanje mladih, zdravlje, sport, mladi u ruralnim područjima i kultura tek su neke od teme kojima se bavi Nacionalni program za mlade – objašnjava Goran Biličić iz Info zone, napominjući da diskusiju organiziraju Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije i Info zona u suradnji s drugim splitskim udrugama.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback