Otvorene su prijave za petu Graffiti – street art radionicu

Objavio admin, 18/04/2019, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, KLUB ZONA

Od utorka do subote, od 23. do 27. travnja, od 18 do 20 sati u Klubu Zona će se petu godinu zaredom održavati Graffiti – street art radionica. Sudjelovanje je besplatno, uz osigurane sprejeve i drugi materijal, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net. – Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa […]

Od utorka do subote, od 23. do 27. travnja, od 18 do 20 sati u Klubu Zona će se petu godinu zaredom održavati Graffiti – street art radionica. Sudjelovanje je besplatno, uz osigurane sprejeve i drugi materijal, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga će učiti o povijesti grafita i street arta, uz savjete će razrađivati ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. Na radionici će im se pridružiti i iskusni akteri splitske graffiti i street art scene – najavljuje Ivan Svaguša, iskusni voditelj radionica na kojima prenosi svoje bogato znanje i iskustvo o graffitima i street artu.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback