Platforma zapošljava: traži se tehničar!

Objavio admin, 08/05/2019, pod: PLATFORMA DOMA MLADIH

Platforma Doma mladih potražuje tehničara za rad na projektu „Gradimo Dom zajedno“. Tehničar će biti zadužen za poslove tehničke podrške svim aktivnostima u Domu mladih te za tehničku podršku i održavanje opreme u adaptiranom prostoru Razreda. S obzirom na specifičnosti posla, tehničar će biti angažiran po potrebi. OPIS POSLA Prenošenje opreme (stolovi, stolice, klupe, audio […]

Platforma Doma mladih potražuje tehničara za rad na projektu „Gradimo Dom zajedno“. Tehničar će biti zadužen za poslove tehničke podrške svim aktivnostima u Domu mladih te za tehničku podršku i održavanje opreme u adaptiranom prostoru Razreda. S obzirom na specifičnosti posla, tehničar će biti angažiran po potrebi.

OPIS POSLA

Prenošenje opreme (stolovi, stolice, klupe, audio oprema, konstrukcije pozornice); postavljanje i uklanjanje pozornice, plesnog poda, scenografije, razglasa, rasvjete; upravljanje razglasom i rasvjetom; postavljanje i uklanjanje izložbi i vitrina; održavanje prostora.

POSEBNA ZNANJA I VJEŠTINE
Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje softwarea za upravljanje rasvjetom i zvukom, vozačka dozvola B kategorije.

UVJETI
Iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

NAČIN PRIJAVE
Kontakt na e-mail (voditeljica@pdm.hr ili pdm@pdm.hr): poslati CV i popis događanja na kojima je osoba sudjelovala kao samostalni tehničar ili dio tima.

Rok za prijavu: 13.5.2019.

 

Naslovna slika: Designed by Freepik.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback