Plesne radionice u Plavoj dvorani

Objavio Tonči, 20/09/2016, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Sam početak Platformata obilježit će niz plesnih radionica koje u Dom mladih dovodi Kolektiv Style Force 23. i 24. rujna.

Uz dane otvorenih vrata plesnog Kolektiva Style Force koji traju cijeli rujan, kada se svi zainteresirani u terminima od 19 do 24 sata mogu upoznati s radom kolektiva te okušate u uličnim plesnim stilovima kao što su hip hop, breake dance i free style, i pronači svoju skupinu s kojom će plesat ove zime, Kolektiv Style Force, na samom početku Platformata dovodi i raznolike goste iz Zagreba koji će održati plesne radionice. Iz School of Street Styles dolaze Tuna i Suzana Sus koji će vas redom podučiti hip hopu, houseu, locking/funk stilovima te free style tehnikama. Iz Funkadelik Dance Schoola dolazi Zvonimir Arapović koji će održati radionicu vouginga i new way vouginga. 

Raspored radionica:

petak, 23. rujna 19 sati –  SOSS: zAGREB by Tuna

Na plesnoj radionici pod vodstvom plesača i koreografa Ante Tune Gluščevića iz zagrebačke School of Street Styles radit će se hip hop, house i locking/funk stilovi. Radionica je besplatna i traje sat vremena.

 

subota, 24. rujna 12 sati – SOSS: Radionica sa Suzanom Suz

Na plesnoj radionici pod vodstvom plesačice i koreografkinje Suzane Suz  iz zagrebačke School of Street Styles radit će se free style tehnike. Nakon radionice slijedi predstavljanje SOSS-a i programa ISSS. Radionica je besplatna i traje dva sata.

subota, 24. rujna 14 sati – Vogueing s Zvonimirom Arapovićem  

Pod vodstvom Zvonimira Spearsa Arapovića  iz Funkadelik Dance School-a  sudionici plesne radionice upoznat će se s vogueing-om i new way vogueing-om kao i vogueing scenom.  Radionica je besplatna i traje sat vremena.

Oznake: , , , , ,

RSS 2.0 | trackback