Predstavljen novi projekt Dan po dan – mladi u kulturi online

Objavio admin, 06/05/2021, pod: MKC, PLATFORMA DOMA MLADIH

Dana 6. svibnja u 11 sati, održano je javno predstavljanje novog projekta Platforme Doma mladih i Multimedijalnog kulturnog centra pod nazivom Dan po dan – mladi u kulturi online. U duhu projekta, koji će se u potpunosti odvijati online, predstavljanje je održano putem Facebook i Instagram live streaminga.

Javljanje uživo održano je iz  „Razreda“ u Domu mladih, novouređenog prostora osmišljenog kao centar kreativne energije koja nastaje u opuštenom ambijentu coworking prostora. U predstavljanje projekta nas je uvela Natalija Borjan, voditeljica promotivnih i programskih aktivnosti Platforme Doma mladih, a projekt su detaljnije predstavili članovi projektnog tima Mira Ćurin, voditeljica projekta, Rino Ratković, koordinator projektnih aktivnosti, Stela Vukojević, voditeljica diskurzivnog programa i upravitelj Multimedijalnog kulturnog centra Joško Jerončić.

Službenim predstavljanjem projekta otvorene su i prijave na radionice u sklopu dvije aktivnosti DIYaj dan i DANCEaj dan.

Plesne radionice DANCEaj dan kreću 15. svibnja, a radionice DIYaj dan 18. svibnja. Prijave na ciklus radionica iz odabrane aktivnosti zaprimat ćemo putem online obrasca.

Više o projektu i aktivnostima koje će se odvijati u sklopu projekta pročitajte u članku.

Video s predstavljanja možete pogledati na linku.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj članka isključiva je odgovornost Platforme Doma mladih.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback