Prijave još tri dana: traži se stručni/a suradnik/ica za vođenje EU projekata

Objavio admin, 05/03/2019, pod: aktualno, Gradimo Dom zajedno, Kultura u centru

Platforma Doma mladih traži osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na mjesto stručnog/e suradnika/ice za vođenje EU projekata. Radno mjesto uključuje poslove objavljivanja vijesti na službenoj mrežnoj i društvenoj stranici, arhiviranja/administracije, izvještavanja, praćenja projektnih aktivnosti, organiziranja sastanaka i suradnje s partnerima. Kandidati ne smiju imati više od 12 mjeseci staža u […]

Platforma Doma mladih traži osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na mjesto stručnog/e suradnika/ice za vođenje EU projekata. Radno mjesto uključuje poslove objavljivanja vijesti na službenoj mrežnoj i društvenoj stranici, arhiviranja/administracije, izvještavanja, praćenja projektnih aktivnosti, organiziranja sastanaka i suradnje s partnerima. Kandidati ne smiju imati više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje su se obrazovali.

Za prijavu je potrebno poslati CV, motivacijsko pismo i presliku diplome na e-mail voditeljica@pdm.hr. Rok za prijavu je 8. ožujka.

Više info možete pronaći ovdje.

Autorica ilustracije: Bianca Nita 
free vectors from pngtree.com
RSS 2.0 | trackback